Positiv forandring – bærekraftig ledarskap

Hvorfor?

Det kan være en utfordring å følge opp motivasjonen og prestasjonen både for seg selv og for sin ledergruppe.

Les mer her…

hva?

Vi utvikler ledere så de blir mer selvstendig, sterk og trygg i sin rolle. Janicke Blomsnes jobber som Strategisk samtalepartner, som gruppecoach og som kursleder.

Les mer her…

Hvordan?

Vi tilbyr tjenester for grupper eller individer som ønsker å ta steget videre. Janicke bruker redskap ut fra sin ledererfaring hele veien opp til sin rolle som landssjef og fra sertifiseringer hun har tatt de siste tre årene.

Les mer her…

Referenser

Janicke var min coach da jeg som ny hotell direktør gikk inn i en tid med Covid-19. Hun coachet meg i å finne mer trygghet i mig selv som leder, og ta de «grep» som var nødvendig. Å bygge samhold og trygghet i ett team, i en tid med bare usikkerhet er en kunst jeg ikke hadde greid uten Janicke sin kunskap og kompetanse om mennesket og ledelse.

Janicke deler sin erfarenhet og kunskap med lunhet og humor. I coachingen har hun gitt meg mye redskap som jeg bruker i hverdagen.

Janicke har rett og slett vært med og gjort meg til en tryggere leder.

Anne Myklebostad, Hotelldirektør – Thon Hotels


Jeg hadde gleden av å ha Janicke som coach i en periode etter nedbemanningsprosess på jobb og store endringer i organisasjonen. Janicke gjorde meg bevisst på egne verdier, min egen rolle og hvilke grep jeg burde utføre for å komme tilbake der man en gang var. Med en smittende energi og kontinuerlig oppfølging, ble små grep utført og målene realisert.

Janicke er otrolig flink til å få deg til å reflektere over hva man selv bør jobbe med for å få fokus tilbake på plass.

Siri, controller – Fortum Market


Janicke is a fantastic coach who is positive and makes me feel comfortable and confident about being a leader. The questions she asks me makes me look  at things in a different perspective – things that I maybe wouldn’t have thought of if this questions had not been asked and that is what being a coach is all about in my opinion. This is my second time using a coach, and my experience with Janicke has been superior.

I am very grateful for her coaching, and look forward continuing to work with her as I grow as a leader. 

Brooke Berget, prosjekt koordinator – Leger uten grenser

Janicke Blomsnes

Certifisert coach med ledererfaring på landssjef nivå

Jeg er en certifisert coach med mange års ledererfaring, og med lidenskap for å utvikle mennesker. Jeg jobber som Strategisk samtalepartner, som gruppeutvikler og som kursleder.

Les mer her…

info@blomsnes.com

Tel: +46733231801