Positiv forandring – bærekraftig ledarskap

Hvorfor?

Det kan være en utfordring å følge opp motivasjonen og prestasjonen både for seg selv og for sin ledergruppe.

Les mer her…

hva?

Vi utvikler ledere så de blir mer selvstendig, sterk og trygg i sin rolle. Janicke Blomsnes jobber som Strategisk samtalepartner, som gruppecoach og som kursleder.

Les mer her…

Hvordan?

Vi tilbyr tjenester for grupper eller individer som ønsker å ta steget videre. Janicke bruker redskap ut fra sin ledererfaring hele veien opp til sin rolle som landssjef og fra sertifiseringer hun har tatt de siste tre årene.

Les mer her…

REFERENSER

Anne Myklebostad Hotelldirektör

Janicke var min coach när jag som ny direktör gick in i en tid med Covid-19. Hon coachade mig i att hitta mer trygghet i mig själv, att leda och vidta de ”handlingar” som var nödvändiga.

Att bygga sammanhållning och trygghet i ett team i en tid av osäkerhet är en konst jag inte hade kunnat göra utan Janickes kunskap och expertis om människor och ledning.

Janicke är en coach med mycket kunskap, som hon delar med sig av, med mildhet och humor. Hon har gett mig många verktyg, som jag använder i vardagen.

Janicke har helt enkelt varit med och gjort mig till en tryggare ledare.

Anne Myklebostad, Hotelldirektør – Thon Hotels


Siri Engen – Controller

Jag hade glädjen att ha Janicke som coach under en period efter stora förändringar i organisationen. Janicke gjorde mig medveten om mina egna värderingar, min egen roll och vilka steg jag borde ta för att utveckla mig själv. Med en smittande energi och kontinuerlig uppföljning tog vi små steg och förverkligade målen.

Janicke är otroligt duktig på att få dig att reflektera över vad du själv ska jobba med för att få fokus på plats igen.

Siri, controller – Fortum Market


Brooke Berget – Salgssjef

Janicke is a fantastic coach who is positive and makes me feel comfortable and confident about being a leader.

The questions she asks me makes me look  at things in a different perspective – things that I maybe wouldn’t have thought of if this questions had not been asked and that is what being a coach is all about in my opinion.

This is my second time using a coach, and my experience with Janicke has been superior. I am very grateful for her coaching, and look forward continuing to work with her as I grow as a leader. 

Brooke Berget, projektkoordinator – Leger uten grenser – Norge

JANICKE BLOMSNES

Certifierad coach med ledarerfarenhet på Vd nivå.

Jag är certifierad coach med mångårig ledarerfarenhet, och med passion för att utveckla människor. Jag jobbar som Strategisk samtalspartner, som grupputvecklare och som utbildningsledare.

Läs mer…

info@blomsnes.com

Tel: +46733231801

© 2023 Blomsnes Development AB • Byggt med GeneratePress