Janicke Blomsnes – Bedriftscoach – NO

Mitt navn er Janicke Blomsnes og jeg er født og oppvokst i Molde. Jeg har bodd i Sverige siden 2010, men jeg jobber både i Norge og i Sverige.

Jeg er en sertifisert Coach med mange års ledererfaring hele veien opp til landssjef i XXL All sports United i Sverige.

Mine tidligere lederroller er Butikksjef og deleier, Avdelingsleder, Varehussef, Nordisk opplæringssjef, Driftssjef, ass. landssjef og Landssjef (VD, Sverige)

Min stor passjon er å utvikle og motivere mennesker. Jeg driver i dag Blomsnes Development AB og tilbyr bedriftscoaching, ledercoaching og lederkurs.

Jeg har lang erfaring og bruker denne i tillegg til mine nye sertifiseringer og moderne teori innom lederskap.

Jeg vet hva jeg savnet i min rolle som leder og ønsker å bruke min erfarenhet og mine arbeidsredskap til å hjelpe andre til å bli fremgangsrike. Samtidig har jeg en mengde gode tips på hvordan man kan samtidig ta vare på seg selv på veien for å ha en fin balanse mellom jobb og privatliv.

I min CV inngår følgende:

 • Certifiering från International Coach Federation
 • Certifiering i VD´s roll och ansvar
 • Certifiering i Styrelsearbete från Västsvenska Handelskammaren
 • Certifiering i Emotionell Intelligens

I tillegg har jeg følgende utdannelse tatt de siste 3 årene:

 • Advanced Coach Program
 • Diplomerad ledarskapscoach
 • Utvecklande Ledarskap (UL-utbildning) / Försvarshögskolan
 • Transformational coaching / Psykologisk coaching
 • ACT (Acceptance and Commitment Therapy)
 • Coaching av Grupper och Team
 • Strandska Advanced Teamcoaching

Min reise

I Norge jobbet jeg meg opp gjennom flere ledernivåer. Butikksjef, Avdelingsleder og Varehussjef. Jeg hadde en stor indre motivasjon om å få XXL til å vokse sammen med mine kollegaer – og jeg var heldig som hadde mennesker rundt meg som så meg og som trodde på meg og min kompetanse.

Når jeg flyttet til Sverige i 2010 fikk jeg rollen somdriftssjef og Nordisk opplæringssjef for Norge, Sverige og Finland. Siden fikk jeg rollen som Landssjef / Vd i Sverige.

Jeg var heldig som fikk være en del av en enorm suksess – fra vi startet fra scratch gikk vi til en milliard bedrift i løpet av få år. Teamfølelsen satt i veggen fra dag en.

Dette var en spennende del av min reise som jeg aldrig ville vært foruten.

Mitt karriæreskifte

Mine år som leder var utrolig givende, utfordrende og utviklende. Å lede mennesker og bidra til en bedrifts tilvekst og fremgang har vært helt fantastisk.

Men jeg havnet i en situasjon der jeg ikke lenger hadde balane i livet. Etter 17 år i samme bedrift valgte jeg å hoppa av min rolle, ettersom jeg holdt på å kjøre slutt på meg selv og hadde tappet min indre motivasjon.

Samtidig ble jeg mer og mer nysgjerrig på å prøve noe nytt og gå videre i min karriære.

Min ledererfaring kombinert med mine nye sertifiseringer

Etter selv å ha gjennomgått et karriæreskifte har min interesse i å utvikle og gi støtte til andre ledere blitt sterkere. Jeg tror på å se mennesker der de er og gi den støtten og de verktøy som behøves for å man oppdager sitt potensiale. På denne måten får man også forutsetninger til å lykkes.

Jeg har utviklet mitt syn på lederskap gjennom årene, og mine verdier har blitt tydeligere og sterkere. Å finne balansen, bruke sin energi på rett saker og prioritere personlig utvikling samtidig som sin bedrift er avgjørende for å kunne lykkes fullt ut.

I blant kan det være en utfordring å følge opp motivasjonen og prestasjonen i sin bedrift på en optimal måte. Derfor gir det ofte merkbare resultat å arbeide med en Coach eller en Strategisk samtalepartner, som setter seg inn i bedriften og gir den støtte som behøves for å komme fremover. Les mer om ledarutveckling och om företagscoaching.

Nøkkelord som er viktig for meg:

 • Selvbevissthet – å kjenne seg selv
 • Tydelige mål og indre motivasjon
 • Resultatutvikling
 • Relasjonsbygging for økt prestasjon
 • Kulturbygging
 • Rett fokus
 • Refleksjon
 • Stresshåndtering og energihenting
 • Ha det gøy på veien

Kontakt meg gjerne for en hyggelig samtale ut i fra dine behov. Jeg skreddersyr et opplegg ut i fra en hver persons / bedrifts forutsetninger.