Om meg – sertifisert coach med ledererfaring på Vd nivå

Jeg heter Janicke Blomsnes, født og oppvokst i Molde på den norske vestkysten, og har bodd i Sverige siden 2010.

Jeg er en sertifisert coach med mange års ledererfaring, og med lidenskap for å utvikle mennesker. Jeg jobber som strategisk samtalepartner, som gruppeutvikler og som opplæringsleder.

Jeg bruker verktøy basert på min ledererfaring, mine nye sertifiseringer og ut i fra hva jeg savnet i rollen som leder.

Utdrag fra min CV

 • Sertifisering fra International Coach Federation
 • Sertifisering i en Vd`s rolle og ansvar
 • Sertifisering i styrearbeide
 • Sertifisering innen emosjonell intelligens

I tillegg har jeg gått følgende kurser:

 • Advanced Coachprogram
 • Diplomerad Ledarskapscoach
 • Utvecklande Lederskap (UL) / Försvarshögskolan
 • Transformational Coaching
 • ACT (Acceptance and Commitment Therapy)
 • Coaching av grupper og team
 • Strandska Advanced Teamcoaching

Nøkkelord som er viktige for meg:

 • Kartlegging av verdier og styrker
 • Tydelige mål og indre motivasjon
 • Resultatutvikling
 • Relasjonsbygging for økt prestasjon
 • Kulturbygging
 • Rett fokus
 • Refleksjon
 • Stressmestring
 • Ha det gøy på veien

Min reise

I Norge jobbet jeg meg opp gjennom flere ledernivåer: Butikksjef, avdelingsleder og varehussjef. Jeg hadde en stor indre motivasjon for å få selskapet til å vokse – og jeg hadde folk rundt meg som så meg og trodde på meg og mine ferdigheter.

Da jeg flyttet til Sverige i 2010, startet jeg som driftssjef og nordisk opplæringssjef, og deretter som landsjef. Jeg var heldig som fikk ta del av en enorm suksess – vi gikk fra 0,- til å bli et milliardselskap i løpet av noen få år. Teamfølelsen og lagånden satt i veggen fra første dag. Dette var en spennende del av min reise, som jeg aldri ville vært foruten.

Mitt karriereskifte

Årene mine som leder var utrolig givende, utfordrende og utviklende. Å lede mennesker og bidra til en bedrifts vekst og suksess har vært fantastisk.

Men jeg havnet i en situasjon hvor jeg ikke lenger hadde balanse i livet. Etter 17 år i samme firma valgte jeg å trekke meg fra rollen min, da jeg gikk tom og hadde mistet motivasjonen. Samtidig vekket det også nysgjerrigheten min etter å prøve noe nytt.

Min ledererfaring kombinert med mine nye sertifiseringer

Etter selv ha gjennomgått et karriereskifte, har interessen min for å utvikle andre og være en støttespiller blitt enda sterkere. Jeg tror på å se mennesker der de er og jeg ønsker å gi den støtten som behøvs for att man skal få forutsetninger til å utvikle sitt fulle potensial.

Jeg har utviklet mitt syn på ledelse gjennom årene, og verdiene mine har blitt tydeligere og sterkere. Å finne balansen, bruke energi på de riktige tingene og prioritere personlig utvikling er avgjørende for å kunne lykkes fullt ut.

Noen ganger kan det være en stor utfordring å følge opp motivasjonen og prestasjonene i din bedrift på en optimal måte. Derfor gir det ofte merkbare resultater å samarbeide med en coach eller en strategisk samtalepartner, som blir kjent med bedriften og gir den støtten som trengs for å komme videre. Les mer om lederutvikling og om bedriftscoaching .

Ta gjerne kontakt med meg for en uforpliktende samtale basert på dine behov. Jeg skreddersyr et opplegg ut i fra personen / bedriftens forutsetninger.