Personvern

Etikk og konfidensialitet

Konfidensialitet er en selvfølge i alle våre oppgaver. Vi streber etter å være så ærlige som mulig med hverandre, og det vi snakker om holder vi privat mellom oss.

Vi arbeider i henhold til etikk og konfidensialitet som fremmes av Det internasjonale Coach forbundet (ICF) Klikk her for å lese mer.

Hvordan vi håndterer dine personopplysninger

Nedenfor finner du informasjon om hvilken informasjon om deg vi behandler, for hvilke formål, det juridiske grunnlaget for behandlingen, hvor lenge dataene lagres og dine rettigheter.

Kontrolleren

Janicke Blomsnes i Blomsnes Development (org.nr. nnn-nnnn) er
ansvarlig for behandling av dine personopplysninger. Hvis du har spørsmål om behandlingen av dine personopplysninger, vennligst send en e-post info@blomsnes.com.

Hvordan bruker og beskytter vi personopplysninger?

Hva bruker vi personopplysningene dine til?

Når du kontakter oss, sender vi e-post, ringer oss eller fyller ut et av våre kontaktskjemaer, og vi lagrer informasjonen som trengs for å gi den informasjonen eller tjenestene du som kunde ønsker. 

Hvilke personopplysninger kan vi samle inn?

Navn, e-postadresse, adresse, mobilnummer og fakturaadresse.

Hvordan har vi samlet inn personopplysningene dine?

Vi samler kun inn personopplysningene du oppgir til oss via e-post, telefon eller kontaktskjema. 

Hvem deler vi informasjonen med?

Vi deler ikke personopplysningene dine med noen tredjepart.

Hvilke rettigheter har du?

 • Sletting av personopplysninger: Du kan når som helst be om at personopplysningene dine slettes.
 • Rett til å protestere: Du har rett til å protestere mot bruken av dine personopplysninger.
 • Korrigering av personopplysninger: Du har rett til å be om at vi korrigerer eller sletter informasjon som er unøyaktig eller ufullstendig.
 • Tilgang til dine personopplysninger – registrer utdrag: Du har rett til å få tilgang til kategoriene av personopplysninger vi behandler som gjelder for deg, via et registeruttrekk.

Hvor lenge beholder vi informasjonen?

Som regel beholder vi personopplysningene dine opptil 2 måneder etter din siste kundekontakt, med mindre du har gitt samtykke til at vi kan lagre dem i lang tid (f.eks. hvis du har valgt å abonnere på nyhetsbrevet vårt).
Hvis du kontakter oss og ønsker at dataene dine slettes, vil vi gjøre det, med mindre vi er pålagt å beholde informasjonen etter kontrakt eller annen juridisk grunn. 

Juridisk grunnlag

For at vi som selskap skal kunne lagre ulike personers personopplysninger, må vi ha et juridisk grunnlag for dette. Hvis vi ikke har et juridisk grunnlag, kan vi ikke behandle dine personopplysninger. Det er seks juridiske grunner under GDPR, og to av dem er relevante for dataene som håndteres av Blomsnes Development:

 • Samtykke – Du som person har gitt oss din uttrykkelige tillatelse til å håndtere dine personopplysninger for visse formål som du har klart blitt informert om. Dette bør være nyttig skriftlig. Du kan når som helst trekke tilbake samtykket ditt, og vi må stoppe den spesifikke behandlingen når som helst.
 • Avtale – Du har inngått en avtale med oss. Vi kan behandle personopplysningene dine for å overholde vilkårene i avtalen.

Informasjonskapsler/informasjonskapsler

Vi samler også inn data via såkalte ”cookies” her på nettsiden. Dette er små tekstfiler som er lagret på datamaskinen din som hjelper oss med å se statistikk om våre besøkende på nettsiden. Informasjonskapselfilene er helt anonyme og inneholder ingen annen personlig informasjon enn IP-adressen din.
Du kan velge om du vil godta eller blokkere informasjonskapsler. De fleste nettlesere mottar informasjonskapsler automatisk, men du kan endre nettleserinnstillingene dine for å nekte informasjonskapsler. Nedenfor er noen eksempler på hvordan du gjør for hver nettleser.

 • Chrome 
 • Safari 
 • Firefox 
 • Internett-utforsker 

Vær oppmerksom på at hvis du velger å blokkere informasjonskapsler, kan dette i noen tilfeller svekke funksjonaliteten og opplevelsen av nettstedet.

Vår kontaktinformasjon

Hvis du ønsker å komme i kontakt med oss på dine personlige data, kan du sende en e-post til info@blomsnes.com. På samme adresse kan du:

 • Be om et register utdrag, be om endring eller sletting av dine personlige data.
 • Hvis du mistenker at dine personopplysninger har blitt uautorisert gjennom vår behandling eller gjennom behandling av våre tredjepartsleverandører, vennligst informer oss om at dine personopplysninger har blitt uautoriserte.
 • Send inn kommentarer eller forslag angående våre retningslinjer for personvern.
 • Still spørsmål om vår behandling av dine personopplysninger.

Tilsynsmyndighet

Hvis du mener at vi på noen måte har brutt vår håndtering av dine personopplysninger, kan du rapportere dette til Det svenske datatilsynet. De er tilsynsmyndigheten for databehandling og databeskyttelse.

Kontaktinformasjon, Datainspektionen

 • T.s. 08-657 61 00
 • E-post: datainspektionen@datainspektionen.se
 • Adresse: Datainspektionen, Boks 8114, 104 20 Stockholm