Starka kvinnliga ledare

Vi tror på mångfald och vill stärka kvinnor i ledande positioner!

Är du kvinnlig ledare med några års erfarenhet i en ledande roll ?

En jämnare könsfördelning på olika chefsnivåer har gynnsamma effekter på lönsamhet och effektivitet. Samtidigt är kvinnor ofta underrepresenterade på chefsnivå inom fler typer av företag och offentliga förvaltningar.

Denna utbildning är för dig som vill utveckla ditt Självledarskap, fördjupa dina ledarförmågor och samtidigt bygga nätverka med andra kvinnliga ledare.

Vi har utbildat och coachat hundratals ledare och dessutom själva arbetat som ledare i olika positioner. När du utvecklar ditt ledarskap tillsammans med oss bygger du din plattform av både teoretisk och praktisk kunskap, användbara verktyg och ett givande nätverk.

Vi tror på vikten av att bygga broar och utbyta erfarenheter mellan både företag och olika länder. Därför välkomnar vi deltagare från både Sverige och Norge.

Utbildningens innehåll

Modul 1: Självkännedom och kommunikation

  • Självledarskap – Läs mer här
  • Effektiv kommunikation
  • Coachande ledarskap

Modul 2: Gruppdynamik och situationsanpassat ledarskap

  • Skapa en vinande kultur för optimering av resultat
  • Hur du kan utveckla din grupp till att bli ett team
  • Situationsanpassat ledarskap

Varje dag varvar vi teori, praktiska övningar, konkreta verktyg och reflektion – både individuellt och i grupp.

Varje modul är på 3 dagar. Modul 1 hålls på konferensanläggning i Göteborg eller Stockholm.

Både våra egna erfarenheter och forskning visar att hjärnan bearbetar ny information lättare när vi kombinerar lärande med reflektion och fysisk aktivitet. Vad är väl då bättre än att kombinera din ledarutbildning med vandring i Norges vackra natur och fjäll? Därför hålls modul 2 i Molde eller Trysil.

Om oss

Petra Pålsson – International pcc coach

Petra har lång erfarenhet som Utbildare och Coach med fokus på personlig utveckling och ledarskap. Hon är ingenjören som skolade om sig till Civilekonom som skolade om sig till Coach.

Den råda tråden genom Petras 25 åriga karriär är kommunikation, relationer och affärsutveckling. Efter 15 år som anställd i olika multionationella företag, bl a som Marknadschef, och Skandinavisk Kommunikationschef, startade hon eget företag och har sedan 2015 huvudsakligen fokuserad på Coaching och Ledarutveckling.

Petra arbetar främst med Ledarcoaching, Teamutveckling och Ledarskapsutbildning.

Petra nås på info@toppskills.se

Janicke Blomsnes

Janicke är Certifierad Coach med många års ledarerfarenhet både i Norge och Sverige samt en bakgrund som Landschef – VD i Sverige, har hon de insikter och verktyg som krävs för att hjälpa kursdeltagare att sätta tydliga mål och strategier för att uppnå önskad resultat. Oavsett om du som ledare vill förbättra din ledarskapsförmåga, eller är en egenföretagare som behöver hjälp med att hantera olika utmaningar som är kopplade till att äga och driva ett företag är hon der för att ge dig den stöd du behöver.

Janicke nås på info@blomsnes.com

Vill du veta mer?